3 βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού fast&up

Αυτές είναι οι 3 βιταμινες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ποιες είναι οι 3 βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας σύστηματος; 

Τα συμπληρώματα βιταμίνης C, D3 και ψευδάργυρου Ζ παρέχουν τριπλή δράση προστασίας, ενισχύουν την ανοσολογική δραστηριότητα, υποστηρίζουν μια ισχυρή ανοσοαπόκριση και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού σας σε ανοσολογικές προκλήσεις.

Fast&Up: Τριπλή δραση για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος απέναντι στις προκλήσεις

Bιταμίνη C – Eνίσχυση του ανοσοποιητικού

Τα οφέλη της βιταμίνης C είναι ποικίλα. Η βιταμίνη C είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που δεν αποθηκεύεται στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, η καθημερινή λήψη της μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει για τον οργανισμό. Ίσως το πιο γνωστό όφελος της βιταμίνης C είναι η θετική επίδραση που έχει στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η βιταμίνη C υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύοντας από το οξειδωτικό στρες, βοηθώντας στη μικροβιακή αντιμετώπιση και μειώνοντας τις πιθανότητες βλάβης των ιστών.

  • Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C βοηθούν στην προστασία από τις χρόνιες παθήσεις

Τα αντιοξειδωτικά δρουν για να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι πτητικές και επιβλαβείς ουσίες που προκαλούν βλάβη στα κύτταρα και τους ιστούς. Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να προστατεύσουν από την ανάπτυξη σοβαρών καταστάσεων υγείας, όπως ο καρκίνος ή οι καρδιακές παθήσεις

Αυτές είναι οι 3 βιταμινες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Bιταμίνη D3 – Eνίσχυση του ανοσοποιητικού

Τα συμπληρώματα βιταμίνης D προστατεύουν τους ανθρώπους από την πνευμονία, τη γρίπη και τα απλά κρυολογήματα, σύμφωνα με νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα. Μάλιστα, οι επιστήμονες προτείνουν την προσθήκη της βιταμίνης D στις τροφές.

Πρόκειται για την πιο πειστική μέχρι σήμερα επιστημονική διαβεβαίωση ότι η βιταμίνη D, πέρα από το να είναι ζωτική για την υγεία των οστών και των μυών, παράλληλα ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ψευδάργυρος (Z) – Eνίσχυση του ανοσοποιητικού

Ο ψευδάργυρος (Z) είναι απαραίτητος για τις βασικές κυτταρικές δραστηριότητες, όπως είναι η ανάπτυξη των κυττάρων, η διαφοροποίηση και η επιβίωση τους. Οι αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ψευδαργύρου έχουν τεκμηριωθεί εδώ και χρόνια.

Μία ισορροπημένη ομοιόσταση του ψευδαργύρου είναι ζωτικής σημασίας, είτε για την άμυνα έναντι των παθογόνων παραγόντων, είτε για την προστασία του ανθρώπινου σώματος από ένα υπερβολικά αντιδραστικό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο προκαλεί αυτοάνοσες διαταραχές, χρόνια φλεγμονή ή αλλεργίες.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το American Journal of Clinical Nutritition και διεξήχθη από ερευνητές στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Tufts, ο ψευδάργυρος μπορεί να είναι σε θέση να λειτουργήσει το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα των ηλικιωμένων. Έτσι ο ψευδάργυρος χαρακτηρίζεται ως ο φύλακας του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς η επαρκής λειτουργία σχεδόν όλων των ανοσοκυττάρων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον από την ομοιόσταση του στον οργανισμό.

Η επίδραση του ψευδαργύρου στο ανοσοποιητικό σύστημα τον καθιστούν σημαντικό για την υγεία.

Οι 3 βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε ένα “ποτήρι” 

Οι 3 βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε ένα "ποτήρι" 

Ο συνδιασμός της βιταμίνη C, D3 και ψευδαργύρου έχει σημαντικό ρόλο στη διατροφή και τη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας. Συγκεκριμένα:

  • Βοηθούν στην αποκατάσταση της ανθεκτικότητας του οργανισμού σε λοιμώξεις.
  • Βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των ιστών και της ακεραιότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Βοηθούν στην προστασία από μολυσματικές ασθένειες καθώς και σε ορισμένες αυτοάνοσες διαταραχές.
  • Βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ενισχύοντας τη λειτουργία των ουδετερόφιλων.

Η Fast & Up διαθέτει και τις τρεις σε ένα δισκίο!

fast & up βιταμίνη C, D3, ψευδάργυρος Z

‘Eνα εντελώς φυτικό συμπλήρωμα προσφέρει ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Διατίθεται σε αναβράζουσα μορφή δισκίου και προσφέρει ταχύτερη απορρόφηση και δράση χωρίς προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα και μπορεί να αναμιχθεί με οποιοδήποτε είδος χυμού.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *